Een recept voor succesvolle persoonlijke video’s

19 april 2017
Gepersonaliseerde video expert

Om gepersonaliseerde video’s tot een succes te maken en je concurrenten te verslaan moet je rijk zijn aan effectieve ideeën en toepassingen. Als je er kritisch over nadenkt, is een effectieve gepersonaliseerde video vergelijkbaar met een recept voor guacamole. Je hebt een avocado nodig, welke het belangrijkste ingrediënt is voor het maken van guacamole. Ook voor succesvolle gepersonaliseerde video’s heb je verschillende belangrijke ingrediënten nodig. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten die nodig zijn in het bereiken van het succes waar je zo lang op hebt gewacht.

Ingrediënt 1: Gegevens en meer personalisatie

Ok, je hebt de afgelopen weken een aantal gepersonaliseerde video’s gemaakt, maar deze hebben niet de gewenste resultaten opgeleverd waar je op had gehoopt. Je moet begrijpen dat video personalisatie het geheim is van een grotere mate van betrokkenheid dat ertoe leidt dat klanten een positieve actie ondernemen wat hun gedrag beïnvloed. Als je video voltooit is en je er zeker van bent dat het zo persoonlijk mogelijk is, zal je een gemiddelde van 83,9% aan kijkers hebben. Je zult je ook beperken tot geïnteresseerd publiek die willen wat je te bieden hebt.

Ingrediënt 2: Kijker aantal

Omdat je hebt gekozen voor gepersonaliseerde video’s is het logisch te veronderstellen dat je succesvol zal zijn en meer winst zal behalen door het bereiken van potentiële klanten. Dat gezegd, je verwacht dat jouw klanten je website bezoeken. Ga er voor en voeg links toe aan je video’s, neem ze op in je mobiele apps en voorzie ze van een duidelijke call-to-action. Op deze manier ben je er zeker van dat je je doelen binnen de kortst mogelijke tijd zal bereiken.

Ingrediënt 3: Toepassen van Best Practices

Elke ondernemer of marketeer wil profiteren van best practices. Om een complete eind-tot-eind klantervaring te realiseren moet je van diverse marketing platforms gebruik maken. Overweeg om goede kwaliteit video’s op YouTube te plaatsen en ook op andere sociale websites zoals Facebook. Vergeet ook niet om verschillende video’s op je eigen website te plaatsen. Nog beter, combineer alles en je zal verbaasd zijn hoe snel je websiteverkeer zal toenemen met mensen die op zoek zijn naar meer informatie over je producten en diensten.

Ingrediënt 4: Het meten van de belangrijkste prestatie-indicatoren

Dit ingrediënt is heel belangrijk. In feite kan het worden beschouwd als koriander, limoen en zout voor je guacamole recept. Wanneer het gaat om het aantrekken van kijkers op je website, moet je transparante prestatie-indicatoren identificeren om de daadwerkelijke impact van je video’s te begrijpen. Ook moet je waarde koppelen aan iedere KPI om mogelijkheden voor optimalisatie te kunnen begrijpen.

Gepersonaliseerde video’s zijn niets anders dan een guacamole recept. Om je video tot een volledig succes te maken, moet het de hier boven genoemde ingrediënten bevatten. Deze 4 ingrediënten zullen je helpen bij het behalen van het langverwachte succes en het garanderen van geweldige uitkomsten. Overweeg ieder punt zodat je video die van je concurrenten kan verslaan en zowel het website verkeer alsook de winst voor je bedrijf kan maximaliseren.