Gepersonaliseerde video op mobiel

7 maart 2017
Gepersonaliseerde video expert

De groei in mobiele informatie is zonder twijfel explosief. De meeste media-ecosystemen zijn langzaam aan het verschuiven naar mobiele apparaten. Veel consumenten vertellen je dat alles mobiel is. Zij gebruiken hun tablets en smartphones voor het zoeken naar producten online, het doen van onderzoek naar meer informatie over diensten en zelfs voor betalingen. Als het gaat om video advertenties zijn consumenten al op de hoogte van de groei in de mobiele industrie. Bedrijven die het geheim van het gebruik van video’s hebben ondervonden kunnen hun mobiele marketing en capaciteit aanzienlijk versterken door persoonlijker te worden.

Het is waar dat mobiele telefoons van nature sterk gepersonaliseerd zijn, maar het bereiken van effectieve betrokkenheid van het publiek via mobiele video’s komt door de inhoud zelf. Reclame goeroes zeggen dat de boodschap Koning is, met velen die de nadruk leggen op het belang dat bedrijven gepersonaliseerde video’s maken van hoge kwaliteit, om op die manier consumenten te betrekken via verschillende apparaten en kanalen. Om dit te realiseren moet je de mogelijkheid hebben in te kunnen spelen op tablets, smartphones en computers.

Veel videoreclame goeroes voorspelden eerder dit jaar dat mobiele advertenties vorm beginnen te krijgen, met de opkomst en populariteit van gepersonaliseerde video’s. Diegene die de ins en outs van deze marketingstrategie begrijpen zeggen dat het tijd word dat merken persoonlijk worden met mobiele informatie om betere resultaten te verkrijgen. De toekomst van adverteren door middel van mobiele apparaten ziet er rooskleurig uit, met meer en meer consumenten die hypermobiel worden. Bijna een derde van de wereldbevolking is in het bezit van een smartphone en velen winkelen hiermee online.

Deze recente statistieken laten duidelijk zien dat consumenten geleidelijk aan het verschuiven zijn in hun gebruik van andere mediums naar smartphones en tablets om alle activiteiten die ze moeten doen uit te kunnen voeren. Merken moeten hiervan profiteren en zich op hen richten met relevante en gepersonaliseerde video’s, welke zelfs op mobiele apparaten toegankelijk zijn. Als je deze marketingstrategie hanteert, zal je bedrijf hiervan de vruchten plukken omdat meer klanten je website zullen bezoeken dan voorheen.

Bij het kiezen van het juiste bedrijf en partner om je gepersonaliseerde videodiensten te maken, moet je er zeker van zijn dat zij goede inhoud kunnen creëren dat ook op mobiele apparaten bekeken kan worden. Het bedrijf moet de nieuwste technologische snufjes omarmen en veranderingen niet uit de weg slaan met het doel om jou betere resultaten te kunnen bieden. Vandaag de dag geven mensen er de voorkeur aan om video’s op sociale sites en andere websites te bekijken, in plaats van beperkt te zijn tot een laptop of desktop als ze iets willen bekijken. Dit is een kans die je moet aangrijpen en je voordeel mee moet doen.

Je moet niet vergeten dat wanneer je je video’s persoonlijker maakt, je informatie plaatst die bekeken kan worden op mobielen apparaten. Hierdoor kun je er zeker van zijn de juiste doelgroep te benaderen en goed website verkeer te krijgen waar je altijd op gehoopt heb. Plaats niet klakkeloos informatie dat zichtbaar is op smartphones en tablets, nee! Ga een stap verder en maak het persoonlijk, zodat je specifieke consumenten kunt benaderen die sales kunnen genereren.