Gepersonaliseerde video ROI

26 april 2017
Gepersonaliseerde video expert

Gepersonaliseerde video ROI

Overtref je dromen op investeringsrendement met gepersonaliseerde video’s

Vandaag de dag begrijpt elke marketeer de werkelijke waarde van persoonlijke presentatie. Onderzoeken hebben vastgesteld dat persoonlijke diensten, inclusief gepersonaliseerde video’s, het grote geheim zijn achter het behalen van enorme winst binnen een korte tijd. Een paar decennia geleden hadden marketeers en ondernemers vaak slapeloze nachten in een poging een manier te bedenken om klanten voor zich te winnen. De meesten bereikten niet wat ze verwacht hadden en in plaats daarvan verspilden hun geld aan video campagnes.

Het is niet gemakkelijk een één-op-één relatie op te bouwen met alle klanten, maar met steeds meer gepersonaliseerde diensten wordt dit wel de realiteit. Je kan een gepersonaliseerde video creëren om je klanten de kracht van het merk te laten zien en wat je te bieden hebt. Nog beter, je zal waarschijnlijk je winst significant verhogen en je dromen bereiken als het gaat om investeringsrendement.

Heb meer publiek en maak meer winst

Video’s en in het bijzonder gepersonaliseerde video’s staan er om bekend de grootste betrokkenheid op te leveren, wat meer publiek oplevert die omgezet kan worden in omzet en meer winst. Marketing goeroes geloven dat deze video’s het grote geheim zijn in het behalen van noemenswaardige zakelijke groei, vooral voor mensen die online zaken doen. Of je nu supplementen of schoonheidsproducten verkoopt, het creëren van op maat gemaakte inhoud die gericht is op een specifieke doelgroep gerelateerd aan je product, zal je meer rendement opleveren dan klakkeloos mensen te benaderen. Je zal er zeker van zijn meer bezoekers op je website te hebben en meer mensen die over je producten of diensten willen weten.

Bereik doelgroep

Het hele idee van marketing is om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Video’s zijn er op gericht om publiek te bereiken over het hele internet, inclusief sociale websites zoals YouTube en Facebook. Bedenk het op deze manier: wanneer je iets plaatst voor iedereen die het wil zien in de hoop dat ze zich inschrijven voor jouw diensten of jouw producten kopen, denk je echt dat iedereen geïnteresseerd is om jouw video advertentie te bekijken? Waarschijnlijk niet. Video advertenties die gericht zijn op een specifieke doelgroep doen het vaak beter in vergelijking met andere. Gepersonaliseerde video’s garanderen dat de juiste mensen worden bereikt die geïnteresseerd zijn in meer informatie over wat je te bieden hebt. Houdt altijd in gedachten dat hoe relevanter je video is voor de consument, hoe groter de kans is dat ze contact met je opnemen.

Omarm de nieuwe trend in communicatie

Zonder twijfel zijn gepersonaliseerde video’s de nieuwe trend in communicatie, welke klanten bereikt die geïnteresseerd zijn in de door jou aangeboden diensten en producten. Als je besluit om deze marketingstrategie toe te passen, dan heb je geluk, omdat uit onderzoek blijkt dat video’s één van de beste –zo niet de beste- reclame methode is die maximale rendement kan garanderen binnen de kortst mogelijke tijd. Ze zijn in staat om te communiceren en klanten te betrekken, waardoor ze een succesverhaal worden voor ondernemers en adverteerders in het algemeen. Als je je investeringsrendement wilt overtreffen, is dit de kans die je niet aan je voorbij kan laten gaan. Pas gepersonaliseerde video’s toe in je bedrijf en je zal versteld staan hoe snel je zal groeien en je concurrenten voor te blijven.