Gepersonaliseerde video voor rekeningen en facturen

2 mei 2017
Gepersonaliseerde video expert

Het negatieve effects van rekeningen en facturen

Het maakt niet uit hoe aantrekkelijk je diensten zijn, je klanten zullen je rekening vrezen totdat deze in de bus valt of in hun inbox verschijnt, iedere maand of ieder kwartaal. Als ze er aan herinnerd worden hoeveel ze voor hun gebruik moeten betalen is het een financiële last. De kosten zijn een soort van stempel op hoe je klanten hun leven leiden. Het is moeilijk om de negativiteit van alle kosten en rekeningen van je af te schudden. Maar er is een manier om deze last weg te nemen. Veel bedrijven beginnen te begrijpen dat dit gedaan kan worden met behulp van consistente communicatie via online rekeningen.

Papierloze rekeningen en automatische betalingen maken het eenvoudiger

De tijden van papieren rekeningen zijn lang geleden. Sinds de opkomst van automatische betalingen voor nutsbedrijven, huishoudens en andere rekeningen gaat er niets boven papierloze facturatie. De voordelen van papierloze facturatie en het direct afschrijven van je creditcard of lopende rekening op een vaste dag zijn ongeëvenaard. Kosteneffectief, tijdbesparend, milieuvriendelijk, veilig en het bieden van extra beloningen; online facturering en automatische betalingen wegen op tegen het versturen van rekeningen en communicatie. Met meer leveranciers die automatische facturatie aanbieden, moeten online rekeningen altijd transparantie bieden.

Video marketing zal de rekening- communicatie score vergroten

In de tijden van het uitleggen en versturen van rekeningen aan je klanten ging het er om het leven van je klanten makkelijker te maken. Het mantra moet zijn om het juiste kanaal te vinden om de rekening te versturen. Met een overvloed aan digitale kanalen, kan het identificeren van het juiste kanaal overweldigend zijn. Video email marketing is een optimaal doordringend en boeiende marketing strategie. Het recente verslag van Invodo’s: Video Statistics: The Marketer’s Summary 2014, onderlijnt het effect van het gebruik van video’s in email-marketing. Neem deze statistieken in overweging:

#Gebruik van het woord “Video” in het email-onderwerp zal de open rates verhogen met 18.5%, click rates met 64.8%, click to open rates met 39%, en afmeldingen verminderen met 26%.

#Wat gebeurd er als je een video in de email toevoegt? De Forrester Marketing groep deed in 2010 een onderzoek onder bedrijven en deed deze ontdekking – marketeers die een marketing- of een uitleg- video in een email toevoegden, verhoogden de click-through rate met 200% tot 300%.

Video e-mail marketing is een arbeidsintensieve taak, zoals een uitleg van een rekening in een boodschap die gemakkelijk te begrijpen is. Het bezorgt de boodschap van de rekening sneller aan de klant en het kan de kijker direct aan zich binden. Houd de uitleg van de rekening simpel, informatief, relevant en leuk met een persoonlijk tintje.

Een gepersonaliseerde video champagne zal uitstekend werken

Een video met uitleg van de factuur dat ontworpen en uitgevoerd is om rekening te houden met de status van iedere klant is eigenlijk een gepersonaliseerde rekening. Presenteer je klanten met wat zij verschuldigd zijn, hoeveel en waarom. Maak een leuke video met spectaculaire animatie en persoonlijke storytelling. Verander je strategie van de gevreesde maandelijkse of driemaandelijkse rekeningen en verstuur een rekening die je klanten entertaint, school hen bij door hen te informeren over hun huidige gebruik, kosten en methodes om hun huidige consumptie te verbeteren ten behoeve van lagere kosten in de toekomst.

Door je klanten een beter inzicht in hun factuur te geven, geef je ze een waardevol instrument om hun financiën beter te beheren. Deze persoonlijke service en aandacht is datgene wat je je klant moet bieden. Het toont aan dat jouw bedrijf om zijn klanten geeft en hen als echte mensen beschouwd in plaats van een nummer om haar inkomsten te vergroten.

Een van de grootste nutsbedrijven in de Verenigde Staten en onze geweldige klant, PPL, heeft onlangs haar klanttevredenheid verhoogt met 335%. Hoe? Door een innovatieve gepersonaliseerde kwartaaloverzicht video campagne. PPL illustreert precies hoe zij gepersonaliseerde video’s inzetten voor factuur en overzicht communicatie in onze overvolle digitale ruimte.